Donează pentru unul dintre fondurile FCO sau pentru susţinerea unui proiect

Vă rugăm selectați cu atenție fondul/Proiectul pe care doriti să-l susțineți, deoarece contribuția dumneavoastră va fi direcționată spre fondul (proiectului) selectat.
De asemenea aici puteţi plăti contribuţia comunitară pentru înscrierea ca înotător.

Program: Proiect (doar la Swimathon): Suma: LEI $
Nume: Prenume: E-mail:
Oras: Adresa: Telefon:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
  - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  - "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.
Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Donează pentru unul dintre fondurile FCO sau pentru susţinerea unui proiect

Program:
Proiect (doar la Swimathon):
Suma:
LEI $
Nume:
Prenume:
Oras:
Adresa:
Telefon:

Subscrie o acțiune FCO!

Pentru că o fundație comunitară trebuie să aparțină comunității…
Am scos la vânzare 250 de acțiuni, cu valoare nominală de 25 lei/lună. Nimic nu ne va ȋmpiedica ulterior, cu voia dumneavoastră, să efectuăm o mărire de capital.

Pentru fiecare 25 lei, fundația mobilizează alți 50 lei pe care îi investește mai apoi în comunitate pentru a asigura implementarea unor GRANTURI, BURSE și PROGRAME cu scopul de a stimula inițiativa și filantropia locală.

Fiecare acțiune cumpărată aduce donatori noi și reprezintă o premisă pentru ca și alți orădeni să se implice în comunitatea din care cu toții facem parte.

Acționarii primesc pentru fiecare acțiune însușită recunoaștere publică (inclusiv vizibilitate), detalii despre randamentul investiției lor și impactul avut în comunitate. Vom distinge trei categorii de acționari (atat din randul persoanelor fizice cat si juridice), in funcție de numarul total de acțiuni subscrise:

A. Acționar Strategic* FCO – pentru un total de minim 100 actiuni (2.500 lei/lună)
B. Acționar Comunitar FCO – pentru un total de minim 50 actiuni (1.250 lei/lună)
C. Oradea Business Angel – pentru minim o acțiune (25 lei/lună)

*participare la ședințele strategice ale Consiliului Director al FCO

Așadar, v-ar interesa să investiţi în comunitate alături de noi? V-ar interesa să fiţi acţionar FCO sau Oradea Business Angel?
Dacă răspunsul este ”DA”,vă rugăm să ne scrieţi un mesaj la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori să ne contactaţi telefonic la numărul 0743.29.54.86.

Aici puteți seta plata recurentă a acțiunilor dvs.

Prețul unei acțiuni este de 25 de lei / lună. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când setați suma lunară și numărul de acțiuni.

Suma lunară
Nume
Prenume
Adresa
Organizatie
Plata recurenta - doresc sa platesc lunar aceasta suma

Dacă răspunsul este ”DA” vă rugăm completați formularul de mai sus, astfel veți susține lunar activitățile noastre, iar contul dumneavoastră va fi debitat în fiecare lună cu suma aleasă, timp de un an de zile.
În cazul în care doriți să întrerupeți donația recurentă către Fundația Comunitară Oradea, vă rugăm să transmiteți un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau către EuPlătesc.ro la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să contactați banca dumneavoastră.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Acționari Fundația Comunitara Oradea :

DanPontos

Eliza
VAS

Donează 2%

Decide TU ce se întâmplă cu banii tăi! Donează 2% din impozitul tău Fundației Comunitare Oradea pentru a susține proiectele pe care le derulează.

Nu te costă nimic! Potrivit Codului fiscal ai dreptul să direcționezi o parte din banii pe care oricum îi plătești statului către o entitate non-profit. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi Formularul 230.

Pentru impozitul reținut în 2017, formularele se depun la Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor până la data de 25 mai 2018.

De asemenea, poți să ne trimiți nouă formularul prin poștă nu mai târziu de 10 mai 2018, la adresa str. Olteniei, nr. 67A, Oradea, judeţul Bihor, cod poştal 410059 sau să ne contactezi (telefonic, prin e-mail) și noi vom trimite un voluntar să ridice formularele completate pentru depunerea acestora la Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Bihor.

Pentru a descărca formularul dă click aici

Voluntariat

Înscrie-te ca voluntar

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.