Bursa Talentelor
iniţiativă care încurajează performanţa tuturor celor înscriși într-o formă de învățământ și care dezvoltă sau vor să dezvolte proiecte ce au ca scop realizarea unor produse novatoare

Proiecte
prezentate

Proiecte
selectate

Sume acordate
(lei)

Sponsori

Beneficiari

„Bursa Talentelor” este o iniţiativă a Fundaţiei Comunitare Oradea. Prima ediție a fost lansată în cadrul evenimentului „11even Oradea” ce a avut loc în data de 18 octombrie 2013.

Prin Bursa Talentelor, Fundaţia Comunitară Oradea urmăreşte creşterea competenţelor şi abilităţilor celor care vor să dezvolte proiecte cu impact într-un domeniu de interes personal sau colectiv din orice arie de preocupări (ştiinţe umane sau exacte, arte, sport etc.). Încurajăm şi susţinem activ, cu resurse umane şi financiare, pasiunile fiecărui doritor, de la scrierea de proiecte până la implementarea şi evaluarea lor, asigurând inclusiv gestiunea succesului sau a eşecului proiectului.

Uită-te peste ghidul de finanțare, ca să vezi care sunt criteriile de eligibilitate și care este grila de evaluare pentru proiectele înscrise în concurs.

Dacă intenționezi să depui un proiect la programul Bursa Talentelor și vrei să înțelegi mai bine cum trebuie să completezi formularul de aplicare sau ai nevoie de sfaturi în ceea ce privește ideea ta de proiect, trimite-ne un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sună la 0771 358 776 și hai să discutăm mai pe larg.

Juriul Bursa Talentelor

Bursa Talentelor 2013

Bursa Talentelor 2014

Bursa Talentelor 2015

Bursa Talentelor 2016

Bursa Talentelor 2017

Fii la curent cu implicarea în comunitate

Numele și adresa ta de e-mail vor fi folosite numai pentru a-ți trimite informații despre activitățile noastre.